Recept

Ni vet väl att ni kan klicka på recept uppe i menyn på sidan här för att komma till alla recept och menyförslag jag har lagt ut under året väl? Där har jag även räknat ut kalorierna per måltid – det har blivit lite olika rätter på snart tio månader!

Det börjar ju pluppa upp rätt många 5:2-sidor där ute men den här är ju SÅKLART den bästa och roligaste, eller hur?

Förkylningen hänger kvar, den jäkeln, som ett hån när hösten bara är SÅ vacker därute och allt jag vill göra är att ge mig ut på långa, lugna löppass i skogen, andas hög, frisk höstluft och svettas och bli frisk och stark. Det känns dock som sjukdomsförloppet är relativt snabbt så jag räknar iskallt med att kunna hinna med åtminstone ett pass innan jobbveckan börjar nästa tisdag. Nu börjar lillasyster snörvla istället, one down two do go, så att säga – snart sitter brorsorna där med snorsträngar och natthosta dom med.

Idag ska jag gå till frissan för första gången på över ett halvår, herreGUD min stackars Yvonne kommer bryta ihop när hon ser mina slitna toppar.

Sen ska jag ut och träffa jobbarkompisar för lite tjöt och ett glas vin – det var sannerligen inte igår och sannerligen även på tiden, jag har inte träffat dom sen jag vaggade ut på från kontoret höggravid för 1,5 år sen. Skall bli mycket trevligt!

Hoppas ni har en härlig lill-lördag alla sköningar därute, västkusten bjuder fortfarande på någon form av magiskt väder, man kanske till o med skulle ha öppna skor på sig ikväll? Funkar ju faktisk! September, I love you!